Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


Od 22. do 26. veljače 2017. godine održava se HOTEL&GASTROTEH, 9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija.

Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki  iz HoReCa sektora, na sajmu HOTEL&GASTROTEH svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni izlagači. Većina izlagača pripremila je prezentaciju  svoje izložene opreme.

Ovaj sajam je izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca  hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora.

Brojna publika koja posjećuje HOTEL&GASTROTEH ne čini ga samo poslovnim sajmom nego i događajem namijenjen širokoj publici.

Izložbeni dio sajmova kao i svake godine prati bogat prateći program.

Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti:

  • Hrvatski eno gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije za posjetitelje
  • Prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba
  • Pizza show – prezentacija cjelokupnog procesa pripreme najfinijih pizza

I ove godine za vas će spravljati jela najbolji hrvatski kuhari. Na već tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10 stvarat će mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se upoznati neposredno prije natjecanja.

Svakodnevno će se na izložbenom prostoru pripremati i degustira jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije).

Hrvatski OPG-ovi nudit će svoje eko proizvode, stoga ne propustite priliku napuniti svoje smočnice vrhunskim, organskim proizvodima po atraktivnim sajamskim cijenama.

Veselimo se susretu sa Vama!

U istom terminu održava se i Zagrebački sajam Nautike.

Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višoj razini poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme te pridonose profiliranju ovog sajma kao središnjeg regionalnog poslovnog sajma za HoReCa sektor.

 

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700