Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


FaceBook  Twitter  

chef Mirjana Kozlina Špoljar

 

Opis / priprema jela

Miješamo jaja i šećer. Maslac otopimo, sklonimo s vatre i dodamo čokoladu. Spojimo smjese i na kraju umiješamo brašno. Prečemo u kalupima ili šalicama 5 minuta na 200 stupnjeva. Kolač mora biti pečen izvana, a tekuć iznutra.

 

 

 

izvor:videooglasi.eu

 Potrebne namirnice
 
 5 jaja
 20 dkg šećera
 15 dkg čokolade (od 90% kakaoa)
 8 dkg brašna
 14 dkg maslaca

 

 Kuharevo vino

 Traminac biskupija

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700