Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


FaceBook  Twitter  

chef Damir Soltan 

 

Opis / priprema jela

Hobotnicu skuhamo napola i pustimo je da se ohladi. U međuvremenu isiječemo kapulu na sitno te stavimo pirjati na maslinovo ulje. Dok kapulu pirjamo, hobotnicu isiječemo na sitne komade te je stavimo na ispirjanu kapulu. Dodamo slanutak, rajčicu i začine, podlijemo ribljim temeljcem, poklopimo i pustimo da se 25 minuta kuha na laganoj vatri uz podlijevanje vinom i temeljcem. Serviramo po želji.

 

izvor:videooglasi.eu

 

 Potrebni sastojci
 
 1 kg hobotnice
 0,5 kg slanutka
 0,5 kg kapule
 2 žlice pire rajčice
 0,5 kg pelati rajčice
 0,1 l bijelog vina Sivi Pinot
 šafran
 sol, papar
 bosiljak

 

 Kuharevo vino

 Pinot sivi Šafran 

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700