Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


FaceBook  Twitter  

Opis pripreme jela / priprema   

Meso divljači stavimo u marinadu od korjenastog povrća, češnjaka, papra u zrnu, sušenih borovnica i timijana te pustimo da odstoji. Luk nasjeckamo te na njemu pirjamo svježu zelenu papriku i rajčicu. Dodamo gljive, meso iz marinade i ljute feferone. Na kraju dodamo začine te podlijemo vodom i crnim vinom. Kuhamo dok meso ne omekša.

Prijedlog načina posluživanja

Gulaš od divljači poslužitmo u žličnjake od kukuruznog brašna

 

 

chef Vesna Pranjić - radio emisija

{play}/images/kuharevo-vino-radioemisije/Prva emisija - Puntijar i Bartolovic Crni Pinot.mp3{/play}

izvor:videooglasi.eu

 
 
 Potrebni sastojci:
 glavica luka
 crvena paprika u prahu
 svježa paprika
 crno vino
 svježa rajčica
 gljive
 ljuti fefroni
 lovor list
 sol,papar
 
 MARINADA
 korjenasto povrće
 češnjak
 papar u zrnu
 sušene borovnice
 timijan
 

 Kuharevo vino

 Pinot crni - Bartolović

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700