Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


FaceBook  Twitter  

Opis pripreme jela / priprema  

Grdobinu narežite na odreske, posolite i popaprite, a zatim je popržite na roštilju da dobije rumenu boju. U tavi otopite maslac, dodajte svjetlo poprženo brašno, pa zalijte vinom i temeljcem. Kad umak prokuha dodajte na pola pečenu grdobinu i kuhajte oko 10 minuta. Potkraj kuhanja dodajte vrhnje za kuhanje.

Prijedlog načina posluživanja

Uz grdobinu u bijelom vinu poslužite kuhani krumpir.

chef Gostomir Dragić - radio emisija

 

izvor:videooglasi.eu                                                                                                                      

 Broj osoba 10
 Vrijeme pripreme 45 min
 Složenost srednje zahtjevno
 
 3,5 kg čiste grdobine
 200 g maslaca
 800 ml bijelog vina
 250 ml ribljeg temeljca
 malo brašna, soli, papra i peršina
 malo vrhnja za kuhanje
 

 Kuharevo vino

 Rajnski rizling Gaj - Mladina

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700