Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


SVINJSKI FILE U KORI OD ŠARENOG PAPRA

Svinjski file nasoliti, popapriti i uvaljati u drobljeni šareni papar. Ispeći na maslacu sa svih strana. Prebaciti na pleh za pečenje u pečnici i zapeći 10 minuta na 200oC. U tavicu u kojoj se pekao file dodati senf, goveđi temeljac i reducirati do željene gustoće. Na kraju dodati hladan maslac. Svinjski file izrezati na par ploški. Na dno tanjura staviti umak te po njemu složiti ploške filea i domaće rezance.

 

POTREBITI SASTOJCI (Za 4 osobe):
1 kg svinjskog filea
100 g šarenog papara
2 žlice senfa
100 g maslaca
0,2 l goveđeg temeljca
sol
papar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUHAREVO VINO

Bijeli Pinot – Jarec&Kure

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700