Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


RIŽOT OD ŽABA

U posudi (teći) s debljim dnom, na maslinovom ulju pirjamo sitno isjeckani češnjak, dva lovorova lista i ljutu neretvansku papriku. Kada češnjak blago porumeni dodamo dvije žlice pirea od rajčice, sol, papar, 3 decilitara vode i kada sve prokuha, dodamo žabe.
Kada žabe budu napola gotove dodamo ocat i već pripremljenu kuhanu rižu. Ostavimo da se kuha 10-15 minuta i rižot od žaba je gotov.

POTREBITI SASTOJCI:

12 komada žaba (1 dužina)
maslinovo ulje
češnjak
pire od rajčice
lovorov list
sol, papar
ocat
ljuta neretvanska paprika
voda
riža

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUHAREVO VINO

Chardonnay - Veraja

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700