Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


PAŠTICADA OD GOFA I VOLKIH (MORSKIH PUŽEVA) S NJOKIMA

Volke kuhati u ribljem temeljcu 1h. Polovicu očistiti i sitno iskosati.
Na luku i češnjaku dinstati kosane volke. Dodati u limunu marinirane komade očišćene pancete gofa. Podlijevati prošekom i vinom. U pola dinstanja dodati cijele volke (s kućicama) i koncentrat rajčice. Na kraju dinstanja dodati maslinovog ulja, mravinca i mažurana prema vlastitom nahođenju.

POTREBITI SASTOJCI (Za 4 osobe):
1 kg pancete (prsa) od gofa
1 kg volkih
1 kg crvenog luka
1 glavica žešnjaka
2 žlice koncentrata rajčice
1 mala ljuta papričica
2 dl Dubokovićevog 'Don Petra'
1 boga Dubokovićevog 12718 sati sunca u boci'
(ili 2 dl Tomićevog 'Hektorovića' + boca Tomićevog 'Plavca malog')

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUHAREVO VINO

Plavac mali - Tomić

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700