Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


KORČULANSKA GREGADA

Grdobinu nasječemo, uvaljamo u brašno i stavimo u teću s 1,5 dcl maslinovog ulja te popržimo s oba dvije strane. Kad je grdobina popržena dodamo vino, 0,5 l vode, krumpir izrezan na ploške, krupno rezan češnjak, peršin te sol i papar po želji. Sve skupa kuhamo 35 minuta s tim da se zadnjih 10 minuta doda povrće. U prigotovljenu gregadu na kraju se doda 1 dcl hladnog maslinovog ulja.

 

POTREBITI SASTOJCI (Za 4 osobe):
1,60 kg grdobine
1,00 kg krumpira
1,5 dcl maslinovog ulja
1,5 dcl bijelog vina
1 glavica kapule
2-3 češnja češnjaka
1 veliki pomidor
1 tikvica
brašno
sol, papar



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUHAREVO VINO

Misno vino Pošip

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700