Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


FILET BRANCINA SA MEDITERANSKIM POVRĆEM

Ribu isfiliramo očistimo od kostiju te začinimo soli i paprom. Pečemo na zagrijanom grilu otprilike 2 minute sa jedne i 2 minute sa druge strane.
Dok se filet priprema povrće izrezano na JULIEN pržimo na maslacu u wok tavi na jakoj vatri da nam ostane hrskavo. Na tanjur za serviranje dodamo povrće preko stavimo pečeni filet, polijemo ribjim veluteom te ukrasimo mediteranskim umakom za ribu.

 

 

 

 

POTREBITI SASTOJCI:

0,250kg Filet brancina
0,002 kg maslaca
0,040 kg mrkve
0.040 kg patlidžana
0.040 kg paprike
Sol, papar
Mediteranski umak
Riblji velute
 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUHAREVO VINO

Babić

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700