Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


CARPACCIO OD OBORITE RIBE

Ribu očistimo i narežemo na hladne i tanke fete. Sokom od naranče, limuna i extra djevičanskog ulja, napravimo emulziju u kojoj mariniramo ribu. Ribu mariniramo 5 minuta.

Na hladan tanjur složimo ribu, prelijemo 2 do 3 žlice emulzije, začinimo soli i paprom te dekoriramo sezonskim voćem. (npr. Maline i jagode).

 

 

 

 

 

POTREBITI SASTOJCI:
400 – 1000g oborite ribe (koristili brancin)
4 sočne naranče
2 limuna
Extra djevičansko maslinovo ulje
Cvijet soli
Papar
Maline i jagode


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUHAREVO VINO

Krauthaker

 

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700