Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


CARPACCIO OD BOŠKARINA ZA KOZJOM SKUTOM I CRNIM TARTUFIMA

 Biftek boškarina očistimo od žilica. Začinsko bilje sitno isjeckamo  i u njega uvaljamo biftek .Sol i šećer izmiješamo u posudi u koju dodamo biftek boškarina te ga prekrijemo  svih strana sa smjesom,poklopimo i ostavimo u hladnjaku 24 sata da se marinira .Kada nam se meso mariniralo,izvadimo ga iz smjese i kistom očistimo sol i šećer sa mesa. Na plitki veći  tanjur položimo rikolu, kozju skutu narezanu na manje kocke te na nju položimo narezani biftek. .Pokapamo ga maslinovim uljem ,naribamo  listiće svježeg crnog tartufa i poslužimo.

 

 

 

POTREBITE NAMIRNICE (Za 4 osobe):
400 g bifteka boškarina
1000 g krupne soli
700 g kristal šećera
Timijan,lovor,ružmarin,kadulja
0,03 l extra djevičanskog  maslinovog ulja
120 g svježe rikole
400 g kozje skute
20 g svježeg crnoga tartufa


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUHAREVO VINO

Malvazija - Coronica

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700