Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


Malostonske dagnje

Dagnje dobro operemo te na pari otvorimo. Na maslinovom ulju dobro prodinstamo sjeckani luk, češnjak, podlijevamo vino, dodamo sjeckane rajčice uz dodatak začina i malo vode toliko da nam umak ostane gust. Taj umak serviramo uz otvorene dagnje i kuhanu palentu.

 

 

 

 

 

 

Sastojci za 4 osobe:

1 kg dagnji u kori

2 rajčice

1glavica luka

1dcl maslinovog ulja, sol, papar, bosiljak

2 režnja češnjaka, peršin

Pola dcl Plavca Mili-Rozić

100 g kukuruzna krupice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KUHAREVO VINO

MILI - PLAVAC MALI

Vinogorje Pelješac

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700