Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


Jadranska košarica

Škampi se pripreme na buzaru. Krumpir se skuha pod ljuskom i oguli. Od krumpira, brašna i jaja naprave se njoki uz dodatak sitno narezanog pršuta i malo škampa. Od ribanca se naprave košarice u koje se poslože njoki i buzara. Servira se uz bijelo vino Venje Ivana Enjingija.

 

 

 

 

 

 

Sastojci (4 osobe):

250g očisćenih škampa

100g (kesica) ribanca

250g glatkog brašna

250g krumpira

1 jaje

1 kriška pršuta

riblji temeljac

1 dcl vina

morska sol

papar

maslinovo ulje

petrusimul

bijeli luk

 

 

Alen Mančev

Restoran Noštromo

Kraj Sv. Marije 10

21000 Split


KUHAREVO VINO

enjingi

VENJE

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700