Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


FILE BRANCINA NA MOUSSEU OD ŠPINATA I MRKVE 

Brancina filetiramo i pržimo na koži do zlatnožute boje u tavi 3 do 4 minute. Skuhamo očišćenu i narezanu mrkvu u malo vode s dodatkom soli i papra. Nakon što je kuhana mrkvu stavimo u blender s malo sviježeg đumbira te miksamo dok ne postane glatka smjesa. Oguljeni i nasjeckani mladi krumpir skuhamo te pred sam kraj dodamo skuhani špinat, sol i papar. Ocijeđeno usitnimo štapnim mikserom u glatku smijesu i dodamo narezan jedan češanj češnjaka. Na tanjur stavimo po žlicu moussea od mrkve i špinata u suprotnom smjeru, tako da tvore lijep kontrast. Kistom povučemo crte jednog i drugog. Na mousse složimo pečene filee brancina te ukrasimo coulisom od malina.

 

 

Sastojci :     Brancin od 700 g. (filetirano na dva filea)

                    Mrkva 100 g.

                    Špinat  100 g.

                    Bijeli mladi krumpir 100 g.

                    Maslinovo ulje, morska sol, papar, đumbir, češnjak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 KUHAREVO VINO

ZELENI SILVANAC

1589 Drago Režek

   

 

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700