Please update your Flash Player to view content.

Slijedom vina - naše akcije

Tražilica


Dioklecijanov medaljon

File od tune se pripremi poput bifteka (da ostane sočan u sredini) posloži na grill-ane tikvice i šalšu od pomidora polije maslinovim uljem te pospe začinima. Preporuča se poslužiti uz crno vino Venje Ivana Enjingija.

 

 

 

 

 

 

 

Sastojci (4 osobe):

600g filea jadranske tune

2 žlice meda od grožđa

2 žlice grubo mljevenog papra

krupna morska sol

maslinovo ulje

petrusimul

bijeli luk

 

Prilog:

šalša od pomidora

tikvice grill-ane na roštilju

 

Zlatko Marinović

Restoran Noštromo

Kraj Sv. Marije 10

21000 Split

 

 

KUHAREVO VINO

enjingi

VENJE

 

MAM-VIN d.o.o.  |  10 110 Zagreb, Hrvatska  |  Selska Cesta 41  |  tel/fax: +385 (0)1 36 37 944   ;  +385 (0)1 77 93 700